İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret etti.
26 Ocak 2023

İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Hastanemizi ziyaret etti.

Hastanemiz personeli ve hekimlerimiz ile bir araya gelerek sohbet eden Müdürümüz, tedavi gören hastalarımızın da durumları hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastane Başhekimimiz sayın Dt. Eşref Kayıran Müdürümüze ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin güncel durumu hakkında bilgi aktardı. Hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesine yönelik istişarelerde bulundular.

Müdürümüze ziyaretinde; Destek Başkanımız Zübeyir Dedeoğlu, Personel Başkanımız Dr. Murat Yazıcı, Koordinatör Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Oğuz Sarıyıldız ve Bilkent Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcımız Doç. Dr. Özgür Ömer Yıldız da eşlik etti.

• 11.jpg
  • 22.jpg