İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe yönetiminde, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ve Hastaneleri Ekim Ayı Değerlendirme Toplantısı
21 Ekim 2022

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ve Hastaneleri Başhekimlerimiz ile Ekim Ayı Değerlendirme Toplantısı İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe yönetiminde, ilimizdeki ağız ve diş sağlığı merkezleri ve hastaneleri başhekimleri ile Eylül ayında sunulan hizmetler değerlendirildi. Toplantının açılışında konuşan Sağlık Müdürümüz, ağız ve diş sağlığı merkezleri ve hastanelerinde sunulan sağlık hizmetlerinin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Sarı’nın sunumu eşliğinde hastanelerimizin; tıbbi hizmetler, mali durum, görüntüleme, MHRS ve e-reçete verileri detaylıca ele alındı. Başkanlarımızın da katılım sağladığı toplantı, başhekimlerimizin soru ve görüşlerinin alınması ile son buldu.

• WhatsApp Image 2022-10-21 at 07.54.45 (1).jpeg
  • WhatsApp Image 2022-10-21 at 07.54.45.jpeg