19 Nisan 2024

Nisan Ayı Diş Hekimleri Klinik Sorumluları ile değerlendirme toplantısı; Başhekimimiz Sayın Dt. Eşref KAYIRAN, Başhekim Yardımcılarımız Sayın Dr.Dt. Ayşegül ASAL ÇALI, Sayın Dt. Teoman AYDIN ve tüm Klinik Sorumlu Hekimlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Toplantıda MHRS, hizmet standartları, klinik düzenleri vb. hakkındaki Klinik Sorumlu Hekimlerinin talepleri değerlendirilmiş, iletilen konularla ilgili çözüm süreçleri ele alınmıştır. Ayrıca 2024 hedefleri gözden geçirilmiş, hedeflerin gerçekleştirilmesi için gereken çalışmalar hakkında görüşülmüştür.