04 Mart 2024

Hastanemizin değerli çalışanı Faruk Biçer'in arkasında güzel anılar bırakarak emekliye ayrılmasını başhekimimiz sayın Dt.Eşref KAYIRAN, başhekim yardımcılarımız sayın Dt.Ayşegül Asal ÇALI, sayın Dt.Teoman AYDIN ve hastane müdürümüz sayın Mehmet KAPLAN plaket vererek kutladılar. Sayın başhekimimiz konuşmasında , "Uzun yıllar boyunca kurumumuza katmış olduğu değerlerin yanı sıra iş disiplini ve ahlakıyla övgüyle söz ederken bundan sonraki yaşamında ailesi ile birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar geçirmesini dilerim" diyerek temennilerini iletti. Tepebaşı ailesi olarak sayın Faruk BİÇER'e açmış olduğu bu yeni sayfada, mutluluklar diliyoruz.