İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr. Ali Niyazi KURTCEBE'nin yönetiminde, ilimizdeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri ve Hastaneleri başhekimlerinin katılımıyla 2023 Diş Sağlığı Hizmet Göstergeleri Değerlendirme toplantısı yapıldı.
29 Ocak 2024

Toplantının açılışında konuşan Müdürümüz, 2023 yılındaki ağız ve diş sağlığı alanında sunulan hizmetleri değerlendirerek, insan odaklı hizmet anlayışının 2024’te sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti.

Bilkent ve Etlik Kamu Hastaneleri Başkanlarımız Doç. Dr. Eyüp SARI ve Op. Dr. Hasan BOZKURT TÜRKER’in sunumları eşliğinde, ağız ve diş sağlığı merkezleri ile hastanelerde verilen hizmetlere dair genel verilerin değerlendirildiği toplantıda, muayene sayıları, randevu gün sayıları, mali tablo ve MHRS verileri detaylıca ele alındı.

Başhekimlerimizin soru, görüş ve önerilerinin alınması ile son bulan toplantıda, başkan ve başkan yardımcılarımız da yer aldı.