Diş Hekimleri Günü hastanemiz idarecilerinin organizasyonunda Keçiören Necip Fazıl Kısakürek Tiyatro salonunda özel bir etkinlikle kutlanmıştır.
28 Kasım 2023

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlamış, Ankara Valisi Sayın  Vasip ŞAHİN, Keçiören Kaymakamı Sayın Dt. Mehmet AKÇAY, Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut ALTINOK, İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm.Dr. Ali Niyazi KURTCEBE ve Başhekimimiz Sayın Dt. Eşref KAYIRAN'ın açılış konuşmalarıyla devam etmiştir.

Vali ŞAHİN, hekimlerin zorlu sınavlarda gösterdikleri fedakarlık için teşekkürlerini sunmuştur.  İlçe Kaymakamımız Dr. Mehmet AKÇAY hem pandemi sürecinde hem de günümüzde hekimlerin yaşadığı zorlukları dile getirerek özverili çalışmaları için teşekkür etmiş ve Diş Hekimleri Gününü kutlamış, Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut ALTINOK diş hekimlerimizin ilçe için yapmış olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etmiş, Sayın İl Sağlık Müdürümüz Uzm.Dr.Ali Niyazi KURTCEBE ise ağız ve diş sağlığı hizmetlerinin başarılı performanslarını vurgulayarak hekimlerin çalışmalarını takdir etmiştir.Başhekimimiz ise  yaratıcılığıyla sanatçı, el becerisiyle zanaatkar, hastanın korkusunu giderdiği için psikolog, diş ve diş etini tedavi ettiği için hekim olan tüm Diş Hekimlerinin Diş Hekimleri Gününü kutlamıştır.

Diş Hekimleri Günü etkinliğinde, kurumumuza çok değerli katkıları olup emekli olan kıymetli diş hekimlerine şükranlarımızı sunmak ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etmek amacı ile plaket ve hediye takdimi yapılmıştır.

Etkinliğimize çok sayıda davetli katılmış olup, etkinlikte Gazi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Şebnem ORHAN ve Çello orkestrasının performans konseri vermiştir. Kendilerine bu güzel müzik ziyafeti için kurumumuz adına çok teşekkür ederiz.

• 16 (2).jpg