Ekim ayı Klinik Sorumluları İle Değerlendirme Toplantısı; Başhekimimiz Sayın Dt.Eşref KAYIRAN, Başhekim Yardımcılarımız Sayın Dr.Dt.Ayşegül ASAL ÇALI, Sayın Dt.Teoman AYDIN ve tüm Klinik Sorumlu Hekimlerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.
09 Ekim 2023

Toplantıda Klinik Sorumlu Hekimlerinin bir önceki ay iletmiş oldukları sorunlardan çözümlenen ve çözüm sürecinde olan çalışmalar hakkında klinik sorumlularına bilgi verilmiş, gelişen yeni sorunlar ele alınıp bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere değerlendirmeye alınmıştır.