Tepebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Geleneksel İftar Programı
25 Mart 2024

epebaşı Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi olarak bu yıl ikincisini düzenlediğimiz iftar programımız, İl Sağlık Müdürümüz sayın Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, başkan ve yardımcılarımız, hastanemiz başhekimi sayın Dt.Eşref Kayıran, ve yöneticilerimizlerle birlikte hastanemizin kıymetli personellerinin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz sayın Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, sağlık çalışanlarıyla birlikte iftar açmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek herkese hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu.

Hastanemiz başhekimi sayın Dt.Eşref Kayıran, bizleri yalnız bırakmadıkları için İl Sağlık Müdürümüz sayın Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe ve beraberindeki heyete teşekkürlerini ileterek yoğun katılımlarından dolayı sağlık personellerimize de şükranlarını iletti.

İftar programında, Ramazan ayının manevi atmosferini yansıtan müzik dinletisi Ney ve bendir ile gerçekleştirildi.