29 Ocak 2024

Hastanemiz idaresi, Hekimleri, Yardımcı Sağlık Hizmetleri Personelleri, İdari Hizmetler Personelleri ve Sürekli işçi personellerimizin katılımıyla 17.01.2023-19.01.2023 tarihleri arasında2022-2023 Faaliyet Değerlendirme toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Başhekimimiz Sayın Dt.Eşref KAYIRAN'ın sunumu ile gerçekleşen taplantılarda,  Sayın Başhekimimiz hastanemiz misyon ve vizyonunu oluşturan kurumsal kimliği oluşmuş ve çalışanlarıyla bütünleşmiş bir kurum olmak için ilke edindiğimiz değerlerimizden taviz vermeden devam edeceğimizi belirtmiştir.

Ayrıca, sağlık hizmetlerinde kalite standartlarını yükseltmek, hasta memnuniyetini artırmak, etkin ve verimli bir sağlık hizmeti sunmak amacıyla yeni projeler ve iyileştirme çalışmalarının planlandığına vurgu yapılmıştır.

Toplantılarda, hekimlerimizin ve diğer sağlık personelimizin mesleki gelişimine yönelik eğitim programları düzenlenmesi, teknolojik altyapının güçlendirilmesi, hasta iletişimine özel önem verilmesi gibi konular ele alınmıştır. Ayrıca, idari hizmetlerdeki verimliliğin artırılması ve sürekli işçi personellerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesi üzerinde durulmuştur.

Başhekimimiz, her bir personelin katkısının önemli olduğunu vurgulayarak, hastanemizin başarılarına katkıda bulunan herkesi tebrik etmiş ve teşekkür etmiştir. Katılımcıların görüş ve önerilerinin dikkate alındığı toplantılarda ortak bir vizyon oluşturulmuş ve birlikte hareket etme kararlılığı ifade edilmiştir.

Hastanemizin ilerleyen dönemde daha da güçlenerek, toplum sağlığına daha etkin ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmesi hedeflenmektedir.